EUREKA MAGAZINE

Het tijdschrift voor de intern transportprofessional

“Archimedes ontdekte dat de kracht van hefbomen gebruikt kon worden om de hele wereld te bewegen.”

Het magazine is vernoemd naar zijn beroemde uitspraak ‘eureka!’, dat letterlijk ‘Ik heb het gevonden!’ betekent.

Het eureka magazine verschijnt drie keer per jaar en wordt verspreid onder personen die betrokken zijn bij de aankoop van intern transportapparatuur en bijbehorende diensten. Ieder nummer staat boordevol informatieve artikelen, geschreven door journalisten met expertise in de industrie, over onderwerpen zoals veiligheid & ergonomie, magazijnbeheer, logistiek, best practice en innovaties op het gebied van goederenstroom beheersing. Daarnaast verschijnen er regelmatig gedetailleerde casestudy’s uit heel Europa over de intern transportindustrie, vorkheftrucks en intern transportapparatuur in dit tijdschrift.

www.eurekapub.nl is de online publicatie van het gedrukte tijdschrift en bevat alle nummers die tot op heden zijn verschenen. Behalve dat u zich in de verschillende artikelen kan verdiepen, kunt u zich ook abonneren op de gedrukte versie van het tijdschrift en kunt u updates via e-mail ontvangen.

Magazines-300x300

 Ontmoet het team

Monica Escutia

Hoofdredacteur

Cat Lift Trucks

Hoofdredacteur van eureka is Monica Escutia, Bachelor in Communicatie en Journalistiek. Monica is Spaanse en spreekt ook vloeiend Nederlands, Engels en Italiaans.

De voormalige redactrice van diverse internationale media is nu al acht jaar actief in de logistieke sector. De eerste vier jaar werkte ze als vertegenwoordigster van onderdelen voor verschillende Europese landen, waarna ze EAME hoofdcoördinator marketingcommunicatie werd voor Cat Lift Trucks, gevestigd in Nederland.

Virpi Tynkkynen

Associate Editor

Cat Lift Trucks

Virpi Tynkkynen is eureka’s associate editor. Ze heeft een Bachelor in Journalistiek (cultuur en kunst) en een diploma in audiovisuele communicatie als web designer. Virpi heeft een passie voor communicatie, zowel gedrukte als digitale communicatie. Ze wil op interessante en duidelijke wijze communiceren over intern transport en toont respect voor de lezer door allerlei verschillende media te gebruiken. Naast haar dagelijkse werk is ze ook freelance journalist en fotograaf. Ze is Finse en spreekt bovendien vloeiend Engels, Zweeds en Frans.

Gay Sutton

Freelance schrijver/journalist

Specialismen zijn onder andere: supply chain management, waterbeheer, lean manufacturing, productie beheer, kooldioxide-uitstoot reductie, duurzame energie, nieuws schrijven, natuurkunde en astrofysica Sectoren van dekking zijn onder andere: productie, automotive, voedsel en drank, farmaceutische-, mijnbouw-, gezondheids-diensten , Hoger onderwijs, de bouw, industriële vormgeving, leesbevordering in: Groot-Brittannië, Europa, Zuid-Afrika, USA, Canada, India

Gian Schiava

Marketing specialist en B2B redacteur

AFFARE International

Gian is al meer dan 19 jaar actief in de materials handling branche, waarin hij meerdere sales en marketingfuncties heeft bekleed. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Italiaans, en is momenteel eigenaar van AFFARE International B2B marketing, een bureau ter ondersteuning van bedrijven die hun boodschap ook over de grens willen uitdragen. AFFARE is gevestigd in Alkmaar.

Als Gian niet werkt kookt hij graag voor familie en vrienden of zit hij op zijn racefiets. Echter nooit tegelijkertijd.

 

Mark Nicholson

Freelance schrijver

Mark Nicholson is een veelzijdig schrijver, reclameman en organisator.

Hij is freelance copywriter sinds oktober 2012 en werkte eerder tien jaar als copywriter / Account Executive en vervolgens als Account Director bij een PR en marketingbureau. Mark heeft vooral ervaring in het schrijven voor technische, wetenschappelijke en milieugerichte organisaties. Hij leeft zich snel in een onderwerp in om er vervolgens overtuigend over te schrijven.

In zijn vrije tijd is Mark nauw betrokken bij de Cornwall Wildlife Trust, waar hij zowel ere-secretaris, penningmeester als coördinator van de afdeling reptielen en amfibieën is.

 

Robin Meczes

freelance schrijver en redacteur, gespecialiseerd in transport en logistiek

Robin is voormalig redacteur van het vakblad “Materials Handling News and Freight” en voormalig hoofdredacteur van “Commercial Motor”. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het schrijven over materials handling, opslag, supply chain management en goederenvervoer voor een breed scala van B2B-tijdschriften.

Hij heeft ook geschreven voor meerdere bijzondere katernen over logistiek en transport in de landelijke dagbladen